Visszajelzések

Visszajelzések 2017-03-25T10:42:17+00:00

Azért szeretek Petihez személyi edzésre járni, mert empatikus ember, türelmes és motivál edzés közben. Szakmailag képzett, nem csak a gépeket ismeri, hanem egyéb eszközöket is használ az edzés során. Nem hanyagolja el a diétás tanácsadást sem, felkészült e téren is.

Mörcz Andrea
Peti számomra az első edző, és szűk egy éven belül látványos eredményt értünk el. Összehasonlítási alapom nincs, de úgy érzem, hogy keresve sem találhattam volna jobbat. Odafigyel a vendégeire, hogy megfelelően hajtsák végre a feladatot. Táplálkozási tanácsadásban is naprakész. Változatosak a foglalkozások, mindig talál valami új gyakorlatot az elhanyagolt izmok megmozgatására. Pontos, korrekt, és motiválja az embert. Amióta hozzájárok jobban érzem magam a testemben, szeretem a heti kétszeri edzést vele.
Körmendi Zsolt

Petit már évekkel azelőtt ismertem, mint hogy elkezdtem hozzá járni. Mással nem is dolgoznék már, ahova ő megy, én oda követem. Ismer már, és pontosan tudja, hogy engem mikor kell (soha) dicsérni, és mikor kell (mindig) szigorúnak lenni velem, ahhoz hogy a maximumot kihozza belőlem.

Czobor Sándor

Én azért szeretek hozzá járni, mert röviden csodát művelt az én esetemben. Hogy ez nem túlzás, ahhoz tudni kell, hogy az aktív mozgással soha barátságban nem lévő ember voltam 54 éves koromig. Igen, nem elírás. Ekkor mentem le edzőterembe , és a mai napig szerencsémnek tartom, hogy éppen akkor vasárnap csak ő volt ott személyi edző. Így más lehetőség híján vele kezdtem meg immár több mint két éve a közös munkát. Ez alatt az idő alatt, a koromat is figyelembe véve, számomra olyan látható és látványos eredményeket értünk el, amire nem is gondoltam. A közös munkát is hangsúlyoznám. Fokozatosan építette fel a gyakorlatok elsajátítását. Sok esetben csak hónapok elteltével állt össze a korábban gyakorolt elemekből a teljes mozgássor. Mindig gondosan ügyel a gyakorlatok helyes végrehajtására, ezzel is megelőzve az esetleges sérüléseket. További segítség, hogy a helyes táplálkozás kialakításához is tanácsokat ad. Igazán akkor érzi magát elemében, ha látja a vendég elkötelezettségét a következetes munka elvégzésére. Nem sétagalopp az órája, de enélkül szerintem az eredmény sem látszana az én esetemben sem.

János